Zit jij al in de PMU branche?Wil jij alleen je technieken pakket blijven uitbreiden, dan kan je deelnemen aan een van onze perfectie trainingen.

Ombré Powdersbrows:
Ombré Powderbrows is een zachte techniek waar we een semi-permanente make-up machine voor gebruiken. Na dat we de vorm omtrekken (Outlining) met een machine, creëren we kleine spikkels in de eerste huidlaag. Donkerder aan het eind , zachter en lichter aan het begin. Laag voor laag creëren wij het gewenste powder effect.

Om jezelf als PMU artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om je vaardigheden te blijven verbeteren en uitbreiden voor betere en mooiere resultaten. Zo werk je met plezier en bouw aan een tevreden klanten kring.

Tijdens onze perfectie training Ombré Powderbrows wordt er geoefend op oefenlapjes en een oefenhoofd om zo de technieken goed over te brengen aan onze cursisten, om 14:30 uur voer je de behandeling uit op het model die je zelf inplant. Kom je van ver? dan kan je ons tijdig contacten, zodat wij eventueel een model kunnen inplannen.

Inhoud
Duur: 1 dag
Tijd: 9:30 tot 18.00 uur
Kosten: €995,- exclusief btw.
inclusief: theorieboek, oefenmateriaal , lunch en certificaat.
Aantal modellen: 1 model per cursist
Eisen: ervaring met PMU

Beschikbare datum perfectie Training ombre powder brows:
Utrecht (NL) – 23 Oktober
Brugge (BE) – 20 November

– Theoretische kennis
– Technieken Oefenen
– Browmapping
– Hygiene
– Behandeling uitvoeren op model
– Vragen en antwoorden

Nog niet in het bezit van een pmu machine ? Bestel deze op onze webshop!